Vrhunsko udobje

Od izbranega pohištva in dodatkov do premišljene opreme prostorov- naše vodilo je vaše udobje!

Udobje doma

Da se boste pri nas počutili kot doma, smo od 25 do 50 m² velike poslovne apartmaje opremili z vsem, kar bi si lahko zaželeli tudi najzahtevnejši gostje: LCD TV, brezplačen hitri brezžični internet, popolnoma opremljena kuhinja, posteljnina, brisače, klima, sušilnik za lase, sef, ISDN-telefon, v apartmajih za 3-5 oseb 2 kopalnici, dodatno ležišče in otroška posteljica.

Hotelske storitve

Ker je vaše udobje naše vodilo, je v ceno najema že vključena celostna hotelska oskrba, ki vključuje 24-urno recepcijo, dnevno čiščenje tedensko generalno čiščenje, menjavo posteljnine in brisač, možnost souporabe pralnice ali uporabe storitve pranja in likanja perila. Svoje bivanje lahko nadgradite tudi z uporabo popolnoma opremljene sejne sobe ali pisarne in se razvajate v našem wellness centru.

Poslovni apartmaji

Iščete namestitev za svoje poslovne partnerje, ki našo prestolnico obiščejo za krajši ali daljši čas? Vila Minka je popolna rešitev zanje. Poslovni apartma lahko najamete za poljubno dolgo obdobje - od enega dneva do enega leta. Plačevanje varščin, računov in reševanje tekočih problemov prepustite nam. Z veseljem bomo za vas oblikovali popolnoma individualno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.

Vas zanima najem?

Podpora pri relokaciji

Se selite v Slovenijo? Vaše podjetje išče namestitev za svoje poslovne partnerje ob preselitvi iz tujine? Vila Minka vam poleg namestitve nudi celoten nabor preselitvenih storitev, tako za individualne potrebe kot podjetja.

Več o storitvah

Umetniški pridih

Stene vile in apartmajev smo okrasili s slikami iz družinske zbirke del priznanih slovenskih slikarjev in grafikov, med katerimi smo še posebej ponosni na dela Božidarja Jakca, Jožeta Ciuhe in Franceta Slane.

Storitve

 • Popolna oprema

  kuhinjska oprema, sušilnik za lase, klima, LCD TV, brisače in posteljnina

 • Pomoč pri relokaciji

  pravno svetovanje in organizacija bivanja ali selitve v Slovenijo

 • Čiščenje namestitev

  dnevno in generalno tedensko

 • Poslovni prostori

  možnost najema sejne sobe ali pisarne

 • Pranje in likanje

  souporaba pralnice ali uporaba storitve pranja in likanja perila

 • Zasebni wellness

  IR-savna, masažna kad, kisikova komora

 • Zasebno parkirišče

  brezplačno varovano in pokrito parkirišče

 • Lounge area

  zasteklen atrij s fontano, masažnim stolom in zunanjo teraso

 • 24-urna recepcija

  stalno na voljo, po meri gostov

 • Dodatno ležišče

  možnost najema dodatnega ležišča in otroške posteljice