Odlična lokacija

Na elitni in mirni lokaciji v Kosezah, nedaleč od mestnega jedra, boste izkusili številne prednosti bivanja v Vili Minka.

Strateška pozicija

Vila Minka se nahaja v mirnem, elitnem in varnem predelu Ljubljane, v zelenih Kosezah. V naši neposredni bližini boste našli vse, kar dnevno potrebujete. Le ulico stran so trgovina, lokalna tržnica, restavracija, lekarna, banka, pošta in zdravstveni dom. Od Vile Minka do obvoznice je le 200 m, do postaje javnega prevoza 100 m, do letališča 20 km in do živalskega vrta 3 km.

Oglej si lokacijo na Googlovih zemljevidih

Bližina centra

Vila Minka je le 3 km oddaljena od mestnega jedra, ki je hitro dostopno z avtomobilom, s kolesom ali z javnim prevozom avtobusne linije št. 5, 7 ali 22. V živahnem centru mesta odkrijte arhitekturne lepote in bogato kulinarično ponudbo.

Zelene površine

Vila Minka je obdana s številnimi zelenimi površinami, primernimi za šport in rekreacijo v naravi. Odkrijte skrite kotičke, ki jih ponujajo Koseški bajer, Pot spominov in tovarištva, bližnja hriba Rožnik in Toško čelo ter park Tivoli. Peš se lahko odpravite tudi do športnega centra Ilirija (300 m), Sunny studia (600 m) in Bowling kluba 300 (500 m).