Urban detox

Urban detox je zasnovan z mislijo na vse, ki iščete več. Predstavlja holističen pristop nadgradnje bivanja in priložnost za celostno obravnavo in popolno sprostitev uma, telesa in duha.

Doživite vse v enem

Vam naporen delovni ritem in stresne situacije bivanja v tujini jemljejo življenjsko energijo? Hrepenite po vrhunskem udobju, ki vključuje možnost zdravega in aktivnega življenjskega sloga? Za vas imamo rešitev. Urban Detox. Doživite vrhunsko udobje, visoko kakovost bivanja, ki jo zagotavljajo hotelske storitve, in izkusite naš nabor možnosti za odkrivanje kulturnih raznolikosti, etnoloških posebnosti, kulinarične pestrosti in skritih kotičkov zelene prestolnice.

Preberi več

Kulinarika

Razvajajte brbončice v izbranih restavracijah v Sloveniji. Okušajte vrhunska slovenska vina in se seznanite z odličnimi slovenskimi vinarji. Okusite izbrane slovenske slaščice. Preizkusite raznolikost slovenske kulinarike, ki odseva življenjski slog ljudi. Okušajte lokalno, ekološko in tradicionalno. Prepustite se edinstvenim gurmanskim užitkom.

Kultura

Kulturna raznolikost Ljubljane se odseva na vsakem koraku. Pa naj gre za arhitekturne mojstrovine, zgodbe in življenja ljudi skozi čas, kulturne prireditve ali odkrivanje skritih kotičkov. Spoznajte kulturo skozi oči lokalnega prebivalstva. Doživite številne mite in legende. Potujte skozi zgodbe in postanite del njih – četudi le za en dan. Pri nas vam ponujamo to in še veliko več. Doživite kulturno raznolikost, ki je ne boste našli v turističnih brošurah. Postanite raziskovalec.

Za aktivne

Razvajajte se v wellness studiu Vile Minka. Odpravite se s kolesom do Ljubljane ali na bližnje griče. Okrepite si telo in duha s sproščanjem v naravi. Doživite okrepitev telesa in duha z meditacijo v neokrnjeni naravi. Doživite lepote bližnjih gričev ali se odpravite na gorniško avanture v bližnje Kamniško-Savinjske ali Julijske Alpe. Srečajte se s kozorogom in gamsom. Sprostite čute z izvajanjem joge. Doživite adrenalin. Okrepite telo na svežem zraku. V objemu urbanega, podeželskega in gorskega sveta.

Posebna doživetja

Iz oči v oči z medvedom. Po poteh volkov. Opazovanje ptic. Polet z balonom ali jadralnim letalom. Obiranje jabolk. Delo na kmetiji. Postanite lovec, kmet ali ptica visoko nad dolino. Doživetja, ki vas nikoli ne bodo pustila ravnodušnih. Raziskujte.

Posebna ponudba

Paket Urban Detox

Ste tudi vi eni tistih, ki želite med službeno potjo ali na potovanju izkusiti največ? Urban detox je zasnovan z mislijo na vas.

že od 99,00 €

Preberi več

EU

EU: Operacija: »Urban DETOX-Kulturno, etnološko in rekreativno doživetje Ljubljane«

Preberi več