Oaza sprostitve

Vabljeni v našo oazo miru in sprostitve, kjer boste zbrali misli in napolnili svoje baterije.

Zaseben oddih

Cenite zasebnost? Naš wellness studio, ki ga lahko najamete samo zase, vam ponuja masažno kad, IR savno in kisikovo komoro. Privoščite si kratek oddih od dnevne rutine in ponudite telesu čas za razstrupljanje, obnovo in sprostitev.

Mir in sprostitev

Ko se po dnevu, polnem doživetij, vrnete v Vilo Minka, je pravi trenutek, da naredite nekaj dobrega in prijetnega za svoje telo. Le korak iz vašega apartmaja vas pričakujejo čarobna igra barvne svetlobe in blagodejni učinki terapij, ki vas odpeljejo v svet miru in sprostitve. Na voljo so vam tri različne terapije, namenjene razstrupljanju in regeneraciji telesa ter izboljšanju fizičnega in psihičnega počutja.

Kisikova komora

Regeneracijska kisikova komora Panthemal vam ponuja najvarnejši, najenostavnejši in najučinkovitejši način za zvišanje ravni kisika v telesu. Zagotavlja popolnoma naravno, enostavno sprostitev in obnovo energije po napornem delavniku. Redna uporaba omogoča absorpcijo kisika v celice organizma in tako izboljša fizično in psihično počutje ter vzpostavi popolno ravnotežje v organizmu.

Več o kisikovi komori

Podarite razvajanje

Spomnite svoje najbližje, kako pomembno si je vzeti čas zase. Podarite obisk v našem wellnessu, ki bo prinesel sprostitev in novo energijo.

Darilni boni